Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e şaşırtan tavsiye

​Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e şaşırtan tavsiye
​Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e şaşırtan tavsiye

Galatasaray'da Igor Tudor'un görevine son verilmesinin ardından Fatih Terim ismi yüksek sesle konuşuluyor. Rıdvan Dilmen, ismi sarı kırmızılı kulüple anılan Fatih Terim hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’da teknik direktörlük görevine getirilmesi gündemde olan Fatih Terim hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Igor Tudor’un görevine son verilmesinin ardından yayına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in yaşananlara üzüldüğünü söyledi. Dilmen ayrıca, Galatasaray yönetiminin Fatih Terim konusunda ikiye bölünmesine de değinerek, “Fatih Terim, hakkında oylama yapılacak bir teknik direktör değildir” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in tavsiyesi şaşırttı.
Rıdvan Dilmen'in tavsiyesi şaşırttı.

Tecrübeli oyuncu, kongre kararının da Fatih Terim konusunda yaşanan ikilemden kaynaklandığını savundu.

  • “Galatasaray'ın iç işlerine karışacak hadsizliği yapmayız, sadece işimiz gereği yorum yaparız. Galatasaray 1-0 kazansaydı, bunlar olacak mıydı? Terim'i isteyenler, istemeyenler olduğu için kongre kararı çıktı. Fenerbahçe'de bir gün kadro dışı kaldım ve sonra döndüğümde bugün Galatasaray'da yaşanan durum gibi bir olay yaşandı. Yönetimde dönmem için oylama yapılacaktı, sonra oyunculara sorma kararı alındı. Ancak camia ikiye bölündüğü için 'Ben yokum' dedim. Ben, Fatih Terim olsam, 'Galatasaray'da oylama ile gelecek bir teknik adam, bir insan değilim' açıklamasını yapmasını beklerdim ve bekliyorum. Fatih Hoca, bir spor kulübünde oylama yapılacak insan değildir. Fatih Terim'in üzüldüğünü düşünüyorum. Ben niyet okuyucu değilim ama olağanüstü seçim kararı alındıysa, camia için yanlış olduğunu düşünüyorum. Terim'in bu yönde açıklama yapmasını bekliyorum."