Sigara içen Nainggolan milli takıma çağrılmadı

Nainggolan milli takıma çağrılmadı
Nainggolan milli takıma çağrılmadı

Belçika'da, teknik direktör Roberto Martinez tarafından Cebelitarık ve Yunanistan'la oynanacak maçların kadrosuna çağrılmayan Radja Nainggolan milli takımı bıraktığını açıkladı.

Roma forması giyen 29 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan milli takımı bıraktığını duyurdu.

Teknik Direktör Roberto Martinez tarafından Cebelitarık ve Yunanistan maçlarının aday kadrosuna çağrılmayan yıldız oyuncu sert bir açıklama yaptı.

Roberto Martinez'le birçok sıkıntı yaşadığını aktaran Nainggolan, "Martinez beni saat 11'de aradı ve haziranda oynanan milli maçlarda yeterince konsantre olmadığımı düşündüğünü söyledi. Bunu duyunca patlayacaktım. Estonya maçı öncesi taktik antrenmanına asansör geciktiği için 37 saniye geç kaldım. Yalnızca ben de değildim başka arkadaşlarım da geç kaldı. Ancak bunu sorun etmemişti zaten" diyerek milli takım kariyerine devam etmenin hiçbir anlamı olmadığını ifade etti.

Kariyerini Roma'da sürüdüren Belçikalı oyuncu, "Monaco'da yalnızca birkaç dakika süre alan Youri Tielemans'ı çağırmış. Bize hep 'Belçikalı oyuncular büyük liglerde oynamak zorunda' derdi. Axel Witsel Çin'de oynuyor" şeklinde konuşarak milli takımda yapılan seçimlerin adil olmadığını vurguladı.

Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez daha önce de sigara içtiği için Nainggolan'ı kadro dışı bırakmıştı.

Nainggolan 29 kez formasını giydiği Belçika Milli Takımı'nda 6 gole imzasını attı.