Trabzonspor'da Rıza Çalımbay bilmecesi

Rıza Çalımbay Trabzonspor
Rıza Çalımbay Trabzonspor

Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 1,5 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi. Rıza Çalımbay ise Trabzonspor ile anlaştığı iddialarını yalanladı.

Trabzonspor’da Ersun Yanal ile yolların ayırmasından sonra, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

İhlas Haber Ajansı'nın ilk servis ettiği habere göre; Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor ile 1,5 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Sabah 6 uçağı ile Trabzon’a gidecek olan Çalımbay, bordo-mavili kulüp ile son görüşmeyi yapacaktı.

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay dönemi.
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay dönemi.

RIZA ÇALIMBAY'DAN TRABZONSPOR AÇIKLAMASI

Ancak ilerleyen saatlerde, Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'dan açıklama geldi. Çalımbay, bordo-mavili takımla herhangi bir görüşmesinin olmadığını söyledi.

İhlas Haber Ajansı, 'prensip anlaşmasına varıldı' haberinden 1.5 saat sonra servis ettiği yeni haberde, Rıza Çalımbay'ın Trabzonspor yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadığı belirtti.

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay bilmecesi sürüyor.
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay bilmecesi sürüyor.

Antalyaspor’un geçen sene ligi 5. bitirmesinde önemli rol oynayan Çalımbay'ın Trabzonspor ile ilgili, “Öyle bir şey yok. Hiçbir görüşme olmadı. Zaten görüşme olduğunda Trabzonspor yönetimi çıkar açıklama yapar.” dediği kaydedildi.

Rıza Çalımbay, Trabzonspor yönetiminin kendisine bir teklifle gelmesi durumunda, görüşebileceklerini ve duruma göre hareket edeceklerini ifade etti.

Son olarak Antalyaspor’u çalıştıran Rıza Çalımbay, Samir Nasri ve Samuel Eto’o gibi yıldız oyuncularla yaşanan krizlerinden yol ayrımına gelmişti. Akdeniz temsilcisinde 34 maça çıkan Rıza Çalımbay, 1.74 puan ortalaması yakalamıştı.

Rıza Çalımbay ile Samir Nasri arasında antrenmanda yaşanan gerginlikten bir kare.
Rıza Çalımbay ile Samir Nasri arasında antrenmanda yaşanan gerginlikten bir kare.

Rıza Çalımbay söz konusu bu 34 maçlık periyotta 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayarak toplamda 59 puan elde etti.