Tudor'un istifadan önceki son sözleri ortaya çıktı

​Tudor'un istifadan önceki son sözleri ortaya çıktı
​Tudor'un istifadan önceki son sözleri ortaya çıktı

Yeni Malatyaspor karşısında alınan yenilgiden sonra uçakta yaşanan diyaloglar ortaya çıktı. Dönüş yolculuğunda yaşanan bu diyaloglar aslında tüm süreci anlatıyordu.

Haftalardır iç saha maçlarını kazanmasına ve lider olmasına rağmen derbi maçlarında alınan yenilgiler ve deplasman maçlarının kazanılamaması Tudor'un koltuğunun sallanmasına neden oluyordu.

Son olarak Yeni Malatyaspor deplasmanında alınan yenilgi yönetim için bardağı taşıran son damla oldu. Maçın ardından Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün birebir görüştü. Sonrasında da bildiğiniz üzere Tudor ile yollar kesin olarak ayrıldı.

Peki, Malatya'dan İstanbul'a dönüş yolculuğunda uçakta neler konuşuldu? Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı kafilenin İstanbul'a dönüş yolculuğunda futbolcular, yönetim ve teknik heyet arasında ayrı ayrı diyaloglar yaşandı.

Bu diyaloglar arasında en önemli olanıysa Tudor ve yardımcıları arasında olan sohbetti. İlk başta çok sinirli olan ve hiç kimseyle konuşmayan Igor Tudor, önce teknik ekibin konuşmalarını dinledi, sonrasında ise finalde keskin bir tespit yaptı: "Artık salıyı bile göremeyiz."