Yolun sonu: Lucescu'ya sıfır tazminatla güle güle!

Lucescu
Lucescu

Milli takımda başarısız bir grafik çizen ve çelişkili açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Lucescu'nun görevine, Mart ayında son verileceği öne sürüldü. Ayrıca, Lucescu'nun bu ayrılık neticesinde tazminat almayacağı da öne sürüldü.

A milli takımın başında göreve başladığı günden bu yana çıktığı 6 maçın 4’ünde mağlup olan Mircea Lucescu’nun koltuğu tehlikeye girdi.

Görevine devam etmeyeceği konusundaki belirsizlik devam eden Rumen teknik adam, dün TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme neticesinde Lucescu ile yola devam kararı alındığı belirtilse de akıllarda hala soru işaretleri var.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Lucescu dönemi Mart ayında bitecek ve o tarihten itibaren oynanacak maçlarda takımın başında yeni bir teknik adam olacak.

PEKİ, BU AYRILIK NETİCESİNDE LUCESCU TAZMİNAT ALACAK MI?

TFF Yönetim Kurulu, Rumen teknik adamın sözleşmesine son verme kararı alırsa herhangi bir tazminat ödenmeyecek. Herhangi bir ayrılık yaşanması durumunda TFF’nin maddi bir yükümlülüğü bulunmuyor.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA