Zico’dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran haber

Zico
Zico

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Aykut Kocaman’ın geleceğinin tartışılmasının ardından sarı lacivertli takıma haber gönderdi. Zico, Fenerbahçe’de görev almak için hazır olduğunu iletti.

Fenerbahçe taraftarının unutamadığı teknik direktörlerden biri olan Arthur Zico, sarı lacivertli takıma geri dönmek için hazır olduğunu bildirdi.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Aykut Kocaman’ın görevinden ayrılma ihtimali üzerine aracılarla kulübe mesaj gönderen Brezilyalı teknik adam, yeniden Fenerbahçe’yi çalıştırmak istediğini iletti.

Zor dönemde yardım etmek istediğini vurgulayan 64 yaşındaki çalıştırıcının Fenerbahçe’nin başına geçmek için oldukça arzulu olduğu kaydedildi.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

FENERBAHÇE TARAFTARI İÇİN ZICO NEDEN ÖZEL?

2006-07 ve 2007-08 sezonlarında Fenerbahçe’nin başında bulunan Zico, ilk sezonunda ligde şampiyonluk ipini göğüsledi. İkinci sezonunda ise Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatma başarısı gösteren Zico, aynı sezon ligde şampiyon olamayınca bileti kesildi.

Ofansif futbol anlayışıyla taraftarların gönlünü kazanan Brezilyalı teknik adamın ihtiraslar sebebiyle haksız bir şekilde gönderildiği görüşü hakim.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv