19 yaşında, Ronaldo'yu tahtından etti: FIFA 18'in en iyisi o!

Ronaldo.
Ronaldo.

FIFA 18'de hanedanlığını kuran Cristiano Ronaldo'nun pabucu dama atılmak üzere. PSG'nin süper yıldızı Kylian Mbappe'nin özelliklerinin geliştirilmesi ciddi bir potansiyel ortaya çıkardı...

Uzunca bir zamandır FIFA oyunlarının zirvesinde Lionel Messi yer alsa da, FIFA 17 ile birlikte bu gerçeklik değişmiş ve Ronaldo, oyundaki en yüksek genel reytinge sahip oyuncu olmayı başarmıştı. FIFA 18'de de tablo aynı şekilde sürdü. Haftanın kadro güncellemeleriyle sürekli olarak diri tutulan oyun, zirvede ciddi bir değişiklik yaşattı.

Hemen her özellikte yükseliş var

Paris Saint-Germain'in 19 yaşındaki genç süper yıldızı Kylian Mbappe'nin özellikleri güncellendi ve bu güncelleme sonrasında FIFA 18'deki en iyi futbolcu potansiyeli olması sağlandı. Genel reytingi 83'ten 84 seviyelerine yükseltilen Mbappe'nin potansiyeli ise 94'ten 95'e çıkarıldı. Bu puanlama ile Mbappe, Ronaldo, Neymar, Dybala, De Gea, Messi gibi isimleri geride bırakmayı başardı. Yapılan son kadro güncellemesiyle Orta Açma, Dribling, Hızlanma, Sprint, çeviklik, Reaksiyon, Denge ve Pozisyon Alma özellikleri geliştirilen Mbappe, durdurulması imkansız bir forvet adayı haline geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >