2018 model Mercedes-Benz A-Class hibrit güç sistemiyle gelecek

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

Gelecek yıl Cenevre Oto Fuarı'nda tanıtılacak olan 2018 model Mercedes-Benz A-Class, hibrit güç sistemiyle donatılacak. Yayımlanan ilk görüntülerin doğruladığı hibrit seçenek, A serisine sadece elektrikli motorla 50 km yol katetme imkanı sağlayacak.

Kısa süre önce iç mekan görüntüleri yayımlanan 2018 model Mercedes-Benz A-Class, serinin hibrit seçeneği sunan ilk üyesi olacak. Görüntülerin onayladığı hibrit güç sistemi seçeneği, muhtemelen yeni nesil tüm Mercedes'ler için sunulacak. 48V elektrik motoruyla hibrit özelliği kazanan aracın sadece bu motorla 50 kilometre yol katedebileceği tahmin ediliyor.

A-Class Sedan geliyor

Mercedes'in A serisiyle alakalı tek büyük değişikliği hibrit seçenekten ibaret değil. Alman otomobil devinin 2018'de ilk sedan A-Class çözümünü de gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

20 yıllık tarihinde ilk defa sedan olarak da üretilecek olan Mercedes-Benz A-Class, gelecek yıl sonbahar döneminde ABD gibi yeni pazarlarda tüketiciyle buluşacak. CLA'nın altında konumlanacak yeni giriş seviye sedan Mercedes olması beklenen A-Class Sedan'ın AMG versiyonu da üretilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >