Canlı Yayın: Samsung Galaxy Note 9'un detaylarını konuştuk!

Galaxy Note 9
Galaxy Note 9

Samsung'un tepe seviyesi akıllı telefonu Galaxy Note 9'un tanıtımına bir gün kala şu ana kadar ortaya çıkan tüm ayrıntıları canlı yayında aktardık.

Samsung, yarın düzenleyeceği etkinlikle yeni nesil Galaxy Note 9'u sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Türkiye saatiyle 18:00'de başlayacak olan organizasyonla birlikte şu ana kadar ortaya atılan 'tüm iddiaların' netleşmesi bekleniyor.

Galaxy Note 9'dan neler bekleniyor?

Galaxy Note ailesinin Galaxy S karşısında farklılaştığı üç ana unsur var. Bunlar kısaca büyük ekran, büyük batarya ve S-Pen olarak özetlenebilir. Yani esasında Galaxy Note 9'un da Galaxy S9'dan ayrılacağı noktalar bunlar üzerine kurulu.

Galaxy Noteailesinin en yeni üyesiyle ilgili şu ana kadar birçok farklı detay ortaya çıkmış durumda. Tasarım kısmında serideki diğer modele oranla çok büyük farklar beklenmezken teknik tarafta da Galaxy S9 ailesine benzerliğin devam edeceği tahmin ediliyor.

Evet; tüm bu detayları içeren özel bir rehberle Galaxy Note 9'un ortaya çıkan tüm detaylarını haftalar önce bir araya getirdik. Fakat bir kez de canlı yayında bu ayrıntıları izleyicilerimizle paylaşıyoruz.

Samsung Galaxy Note 9'dan neler bekleniyor, Galaxy Note 9'un tahmini fiyatı ne olacak ve bir önceki modele göre hangi farklar içerecek? Tüm bu sorular ve çok daha fazlası için yayınımızı izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 9 Canlı Yayını

Üstelik Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden @yunusemresahinv e@nazifmentes'e canlı olarak soru sorabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >