Elon Musk’ın Twitter bağımlılığına Richard Branson da takıldı!

Elon Musk, Tesla krizleri dışında kişisel tercihleriyle de eleştiriliyor.
Elon Musk, Tesla krizleri dışında kişisel tercihleriyle de eleştiriliyor.

Virgin Group ile oldukça başarılı işlere imza atan Richard Branson, sektörde yer aldığı süre boyunca elde ettiği birikimleri Elon Musk’a iletmek istediğini söyleyerek açıklamalarda bulundu. Branson, Musk’a ‘Daha fazla uyu ve tweet atmayı bırak.’ dedi.

‘Dahi girişimci’ tanımıyla dünyanın en çok dikkat çeken isimleri arasına girmeyi başaran Elon Musk, tüm başarılarının dışında birçok farklı konuda da eleştiriliyor. Bu eleştirilerin Twitter boyutunda Tesla yöneticilerinin de dahil olduğu birçok önemli isim Elon Musk’ı ‘sorumsuzluk’ yapmakla suçluyor.

Richard Branson, Virgin Group için oluşturduğu girişimlerle ciddi bir kitlenin saygısını kazanmayı başardı.
Richard Branson, Virgin Group için oluşturduğu girişimlerle ciddi bir kitlenin saygısını kazanmayı başardı.

'Kendine fantastik bir ekip kurmalısın'

Elon Musk’ın Twitter tutkusuna değinen son isim Virgin Group’un kurucusu, iş insanı Richard Branson oldu. CNBC ile bir röportaj gerçekleştiren Richard Branson'a, Elon Musk'ın son dönemde Twitter üzerinden girdiği atışmalar ve attığı olay yaratan tweetler de soruldu. Branson, onca yıllık tecrübesiyle Musk'a içten tavsiyelerde bulundu:

"Artık kendisine zaman ayırmalı. Hem sağlığı hem de ailesi için daha fazla zaman bulması gerekiyor. Muhteşem derecede yenilikçi bir insan ama bu kadar az uyumamalı. Ayrıca Musk, kendisiyle çalışacak adamları seçme sanatında da ustalaşmalı ve kendisi için fantastik bir ekip kurmalı."

Branson’ın kendi iş modeli olarak belirlediği tercihleri ilettiği Elon Musk için yeni bir karar mekanizması aktif olacak mı bunu zaman gösterecek…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >