iOS 11.0.1 güncellemesi yayınlandı

iOS 11
iOS 11

Apple, iOS 11 mobil işletim sistemi için ilk güncellemeyi yayınladı. Bu yeni sürüm, bazı hatalarını ortadan kaldırdığı gibi sistemin daha sağlıklı çalışmasını da sağlıyor.

Yaklaşık on gün önce tüm kullanıcılar için iOS 11'i aktif eden Apple, son olarak mobil işletim sisteminin ilk güncellemesini de yayınladı. Temelde hata düzeltmeleri içeren 279.6 MB boyutundaki iOS 11.0.1 sürümü, güvenlik tarafında da birtakım yenilikleri beraberinde getiriyor.

Denetim Merkezi, Ayarlar - Genel - Denetim Merkezi - Denetimleri Özelleştir bölümü üzerinden kişiselleştirilebiliyor.
Denetim Merkezi, Ayarlar - Genel - Denetim Merkezi - Denetimleri Özelleştir bölümü üzerinden kişiselleştirilebiliyor.

Kullanıcıların yıllardır aşina olduğu yapıyı önemli bir oranda değiştiren iOS 11, özelleştirilebilir Denetim Merkezi'nden yenilenen Bildirim ekranına kadar önemli detaylar sunuyor. iPhone 5s ve daha yeni iPhone'lara kurulabilen yeni sistem, güncellemeyle çok daha sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. Zira kullanıcıların şikayet ettiği noktalar da böylece tarihe karışıyor. Elbette iOS 11'de şu an için çözülmemiş olan daha farklı hatalar da mevcut. Ancak bunlar için de yakın zamanda bir ikinci güncellemenin sunulması muhtemel.

iOS 11.0.1 güncellemesi nasıl yüklenir?

                                    iOS 11.0.1 güncellemesini yüklemek için kullanıcıların Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izlemesi gerekiyor. Daha sonrasında "İndir ve Yükle" seçeneği sayesinde işletim sisteminin en güncel sürümü kolayca yüklenebiliyor.
iOS 11.0.1 güncellemesi nasıl yüklenir? iOS 11.0.1 güncellemesini yüklemek için kullanıcıların Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izlemesi gerekiyor. Daha sonrasında "İndir ve Yükle" seçeneği sayesinde işletim sisteminin en güncel sürümü kolayca yüklenebiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >