iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ın tam boyutları belli oldu

iPhone 7s
iPhone 7s

Ortaya çıkan son bilgiler, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus arasında yükseklik açısından 20 mm'lik fark olacağını gösteriyor.

Apple'ın Eylül'de düzenleyeceği tanıtım etkinliğine sayılı günler kala, yeni nesil iPhone'larla alakalı bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iPhone 8'in kablosuz şarj teknolojisine ilişkin bazı detaylar ortaya çıkmış; yeni nesil iPhone'un şarj konusunda aynı sınıftaki rakiplerine karşı hız konusunda geride kalabileceği bilgisi paylaşılmıştı. Son olarak da iPhone 8 ile beraber tanıtılması beklenen iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerine ilişkin tam boyutlar belli oldu.

iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinin boyutları bu şekilde.
iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinin boyutları bu şekilde.

Bu kapsamda ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 7s 138.44 mm x 67.26 mm ve 7.21 mm boyutlarında; iPhone 7s Plus ise 158.37 x 78.1 x 7.41 mm boyutlarında olacak. Dolayısıyla bu bilgiler eşiğinde arada yükseklik açısından 20 mm'lik bir fark olacağını söyleyebilmek mümkün.

Öte yandan muhtemelen bataryanın biraz daha yüksek kapasiteli ve irice olmasından kaynaklı kalınlıkta da çok az bir fark var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >