LG'den büyük değişim: G serisi tamamen sonlandırılabilir!

LG G serisi
LG G serisi

Güney Koreli LG, birkaç ay sonra Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde yeni modellerini tanıtacak. Ancak şirket G serisini devam ettirmek yerine bambaşka bir isimle ziyaretçilerin karşısına çıkabilir.

Birçok farklı akıllı telefon üreticisi, yeni nesil cihazlarını duyurmak için Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'ni bekliyor. Bu kapsamda Güney Koreli teknoloji devi LG'nin de önemli bir adım atarak yeni tepe seviyesi modellerini duyuracağı öngörülüyor.

LG'nin atacağı bu adımla birlikte G serisinin son modeli geçen yıl Şubat sonunda tanıtılan G6 olabilir.
LG'nin atacağı bu adımla birlikte G serisinin son modeli geçen yıl Şubat sonunda tanıtılan G6 olabilir.

G serisi tamamen kalkabilir!

Şu an için ürünlere dair herhangi bir bilgi olmasa da şirketin G serisini askıya alıp, farklı bir seriyle yola devam edeceği üzerinde duruluyor. Yani esasında LG'nin yeni üst seviye akıllı telefonu G7 yerine bambaşka bir isimlendirmeyle sahneye çıkabilir.

LG yetkililerinin Digital Daily'nin yaptığı açıklamalar şöyle:

  • "LG, yılın ilk yarısında G serisine özel yeni bir strateji oluşturuyor. Yeni tepe seviyesi modellerin iki basamaklı bir sayıyla numaralandırılması ya da yepyeni bir isimle satışa çıkarılması söz konusu olabilir."

Evet; şu an için LG kanadında net bir karar verilmemiş gibi görünüyor. Ancak yine de kesin sonucun birkaç ay içinde ortaya çıkacağı aşikar. LG ve diğer akıllı telefon üreticileriyle ilgili tüm gelişmeleri Barselona'dan an be an sizlere aktaracağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >