Note 9 paketinden ne çıktı: Bluetooth destekli S-Pen çok beğenildi!

Note 9 paketinden ne çıktı: Bluetooth destekli S-Pen çok beğenildi! ​
Note 9 paketinden ne çıktı: Bluetooth destekli S-Pen çok beğenildi! ​

Samsung, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde görkemli bir etkinlikle tanıttığı Galaxy Note 9 ile birlikte çok sayıda farklı cihaz ve özelliği de kullanıcılarla buluşturdu. Bu yan ürünler içerisinde geliştirilmiş ve ‘daha yetenekli’ hale getirilmiş S-Pen de dikkat çekmeyi başardı…

Samsung, Note ailesinin yeni üyesi Note 9’u tanıtacağını açıkladığı tarihten bu yana çok sayıda sızıntı ve iddia ile karşılaştı. Bu iddia ve sızıntıların doğruluğu noktasındaki tereddütler ise ancak bugün son bulabildi. Galaxy Note 9, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletindeki görkemli lansman ile tanıtıldı. Serinin bir önceki modeli Note 8’e oranla çok büyük farklar hissedilmese de yan ürünler noktasındaki gelişim ve adapte edilen değişiklikler dikkat çekti. Bixby’den S-Pen’e; Galaxy Home’dan akıllı saat tarafına kadar çok sayıda yan ürün görkemli tanıtım formülleri ile son kullanıcıya sunuldu. Bu ürünler arasından S-Pen ise gecenin tartışmasız yıldızı oldu.

S-Pen, Bluetooth desteğiyle daha yetenekli hale getirildi.
S-Pen, Bluetooth desteğiyle daha yetenekli hale getirildi.

Lansmana damga vurdu!

Samsung Galaxy Note 9, Bluetooth destekli yeni S-Pen ile kullanıcılarının karşısına çıkarken akıllı kalem tarafındaki değişiklikler birçok kullanıcıyı cihaza bağlamak noktasında maharetli olacak. S-Pen, Bluetooth desteğine kavuşmasıyla birlikte ekrana herhangi bir temas olmaksızın çalışabilecek. Bu özellik, yeni ve oldukça akıllı bir cihazın daha kutu içeriğinde yer aldığını gösterirken birçok farklı otoritenin önemle altını çizdiği ‘yapay zeka’ desteği de gözler önüne serilmiş oldu. S-Pen’in Bluetooth ile örülmüş ağıyla birlikte YouTube’da videoyu durdurup başlatabiliyor, uzaktan fotoğraf çekerek temas veya uzaklık gibi problemlerle ilgilenmemiş oluyorsunuz. Samsung Galaxy Note 9’un görkemli törenindeki görüntü kayıtlarının da baştan sona S-Pen ile kontrol edildiğinin altını çizelim.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >