Note 9 paketinden ne çıktı: Samsung-Spotify ortaklığı resmen duyuruldu!

​Note 9 paketinden ne çıktı: Samsung-Spotify ortaklığı resmen duyuruldu!
​Note 9 paketinden ne çıktı: Samsung-Spotify ortaklığı resmen duyuruldu!

Samsung, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde görkemli bir etkinlikle tanıttığı Galaxy Note 9 ile birlikte çok sayıda farklı cihaz ve özelliği de kullanıcılarla buluşturdu. Ek ürünler dışında ciddi bir ortaklık haberi de Samsung takipçileriyle, bu etkinlikte buluştu. Samsung-Spotify ortaklığı resmen açıklandı…

Samsung, Note ailesinin yeni üyesi Note 9’u tanıtacağını açıkladığı tarihten bu yana çok sayıda sızıntı ve iddia ile karşılaştı. Bu iddia ve sızıntıların doğruluğu noktasındaki tereddütler ise ancak bugün son bulabildi. Galaxy Note 9, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletindeki görkemli lansman ile tanıtıldı. Serinin bir önceki modeline oranla büyük farklarla gelmeyen Note 9, her şeye rağmen oldukça etkileyici bir tanıtım ortaya koymayı başardı. S-Pen, Galaxy Home gibi çok sayıda ‘karizmatik’ ürünün yanı sıra Samsung-Spotify ortaklığı da resmen bu etkinlikle birlikte duyuruldu.

Samsung-Spotify işbirliğini Spotify CEO'su Daniel Ek bizzat duyurdu.
Samsung-Spotify işbirliğini Spotify CEO'su Daniel Ek bizzat duyurdu.

Tüm Samsung ürünleri Spotify'a entegre edilecek!

Samsung’un Galaxy Note 9’u tanıttığı yeni lansmanına bizzat katılan Spotify CEO’su Daniel Ek’in verdiği müjdeye göre Samsung ürünlerinde Spotify uygulamasını daha sık biçimde görmemiz mümkün olacak. Bu durumun yalnızca akıllı telefonlar için değil, tüm cihazlar için geçerli olacağını da hatırlatalım. Samsung Spotify anlaşması ile hoparlörü bulunan buzdolabı modellerinden Spotify müziklerinizi dinleyebilmek büyük ölçüde kolaylaşacak. Hemen her Samsung cihazınızı Spotify hesabınızla eşleyecek olan yeni sistem sayesinde müzik değiştirmek ve indirilen müzikleri aktarmak çok daha makul hale getirilecek. Note 9 tanıtımı ile beraber tanıtılan Galaxy Home da Spotify işbirliğine dahil edildi. Samsung’un akıllı asistanı Bixby de komutlarla Spotify sisteminde kendini gösterecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >