Renault Clio 2019'dan ilk detaylar

Clio 2019
Clio 2019

Renault'nun sene sonunda tanıtacağı 2019 model Clio kompakt otomobilinden ilk detaylar geldi. Auto Express, aracın ilk görüntülerini yayımladı ve motor/tasarım değişikliklerinde bahsetti.

Hatchback kategorisinin en çok satan modellerinden Renault Clio, bu sene sonu beşinci kez büyük bir değişimle tüketicilerin karşısına çıkacak. Clio Mk5 hakkında ilk detaylar ise Auto Express sitesinden geldi.

Renault'nun geçen yıl tanıttığı Symbioz konseptinden izler taşıyan beşinci nesil Clio, hem iç hem de dış tasarımda çok büyük yenilikler sunacak. Nissan Micra'nın da kullandığı CMF-B platformunda üretilecek olan hatchback araç, yenilenmiş 0,9 litre üç silindir benzinli motorla başlayıp birçok farklı güç sistemi seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Hafif hibrit Reno Clio geliyor

Renault'un dev elektrikli otomobil planı çerçevesinde sektörün yeni yöneliminden nasibini alacak olan Clio Mk5, firmanın ilk hafif hibrit otomobillerinden biri olacak. 48V batarya ile desteklenmiş yüksek kabiliyete sahip bir elektrikli motorun ana motora eşlik ettiği bir sistem olan hafif hibrit, tam elektrikli araçlara dönüşümde geçiş görevi üstlenecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >