Samsung Galaxy S8'in fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Samsung yetkililerinden Koh Dong-jin'in Galaxy S8'in MWC 2017'de olmayacağını açıklamasının ardından ayrı bir etkinlik olacağı kesinleşmişti.

Yılın en çok merak edilen telefonlarından Galaxy S8'in fiyatı ve piyasaya sürüleceği tarih sonunda belli oldu. Ricciolo1 adlı Twitter kullanıcısının yazdıklarına göre Galaxy S8, 29 Mart'ta düzenlenecek etkinlikle birlikte resmiyete kavuşacak. Samsung'un Galaxy S8 için mega bir kampanya yürüteceğini söyleyen kullanıcı Londra, New York ve farklı şehirlerde ayrı ayrı etkinlikler olacağını belirtti.

Fiyata gelecek olursak, daha önce Galaxy S8'in 849 Eurodan (3433 TL) satılacağına dair bir rapor yayımlanmıştı. Ricciolo1 de cihazın fiyatının 849 dolar (aşağı yukarı 3190 TL) olacağını açıkladı. Herkes 849 rakamında birleşmiş durumda. Peki, Galaxy S8 ne zaman piyasaya sürülecek?

Sızıntının kaynağına göre, cihaz tahmini olarak 24-30 Nisan tarihleri arasında piyasaya sürülecek. Forbes tarafından yayımlanan diğer bir raporda S8'in 14 Nisan'da Güney Kore'de çıkacağı belirtiliyordu. İlk olarak Kore'de çıkıp, 10-15 gün sonra diğer pazarlara geldiğini düşünürsek, 24-30 Nisan tarihi mantıklı görünüyor.


Galaxy S8'in en net hali görüntülendi


Galaxy S8 Plus görüntüleri ortaya çıktı: Ortalığı kasıp kavuracak

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >