Samsung'un çift kameralı ilk telefonunun fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy C10
Samsung Galaxy C10

Güney Koreli Samsung'un özellikle son birkaç aydır detayları belli olan ilk çift kameralı akıllı telefonunun fiyatı da ortaya çıktı. Artık orta seviye akıllı telefonlarda 2000 TL bandının aşılacağı aşikar.

Android ekosisteminin en büyük oyuncusu olan Samsung'un uzunca bir süredir çift kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta geçtiğimiz dönemlerde konuyla alakalı ilk detaylar belli olmuş; Qualcomm Snapdragon 660 yonga setli ve Bixby destekli yeni modelin Galaxy C10 ismiyle duyurulabileceği ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy C10'un Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gibi teknik detaylarla sunulması bekleniyor.
Samsung Galaxy C10'un Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gibi teknik detaylarla sunulması bekleniyor.

Ek olarak Galaxy C10 modelinin Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'taki Infinity Display yapısını bir adım daha öteye taşıyacağı üzerinde duruluyor. Zira artık şirketin orta ve üst seviye akıllı telefonlarında bu sistemi fazlasıyla kullanacağı tahmin ediliyor. Son olarak telefonun fiyatıyla alakalı bilgiler de gelmeye başladı.

6 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranla gelmesi beklenen yeni telefonun 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM ve 4000 mAh kapasiteli batarya ile sunulacağı üzerinde duruluyor. Asıl önemli nokta ise fiyat. Ortaya çıkan son bilgilere göre yeni akıllı telefonun 64 GB kapasiteli versiyonu 515 dolardan raflara çıkarılacak. Şimdilik 128 GB kapasiteli modelin tam fiyatı ise belli değil. Bixby teknolojisinin Galaxy S8 ve Galaxy S8+'tan sonra ilk kez orta seviye bir akıllı telefonda kullanılacağı da elbette önemli detaylar arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >