Seçilen kişilere Instagram hikâyeleri nasıl gizlenir?

Instagram hikâye gizleme
Instagram hikâye gizleme

Son dönemlerde birçok yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkan Instagram, esasında gizli birçok ipucu barındırıyor. Örneğin Instagram'da seçilen kişilere hikâyeleri gizleyebilmek mümkün.

Sık aralıklarla yayınlanan güncellemeler sayesinde sürekli olarak yepyeni özellikler kazanan Instagram, özellikle hikâyeler tarafında önemli adımlar atıyor. Son dönemlerde filtreler, hava durumu - konum ve tarih gibi bilgilerin yanı sıra GIF desteğine de yer veren uygulama, basit bir yöntemle seçilen kişilere hikâyeleri kolayca gizlemeyi sağlıyor.

Instagram'da hikâyeleri gizlemek için öncelikle Ayarlar ve Seçenekler üzerinden Hikaye Ayarları kısmına erişmek gerekiyor.
Instagram'da hikâyeleri gizlemek için öncelikle Ayarlar ve Seçenekler üzerinden Hikaye Ayarları kısmına erişmek gerekiyor.

Instagram'da hikâyeler nasıl gizlenir?

Instagram'da istenmeyen kişilerden hikâyeleri gizlemek için öncelikle tabii ki uygulamaya giriş yapmak gerekiyor. Daha sonrasında Android kullanıcılarının sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklaması gerekiyor. Hikaye Ayarları bölümü üzerinden Hikayeyi Gizle kısmına kişi ekleyebilir; arama düğmesinde arama yapıp bu kategoriye dahil edilecek kişileri belirleyebilirsiniz.

iPhone kullananların ise Ayarlar > Hikâye Ayaları bölümüne tıklaması kâfi. Burada "Hikâyeyi Gizle" kısmına istediğiniz herhangi bir profili dahil edebilirsiniz.

Hepsi bu kadar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >