Spotify, ücretsiz abonelere özel fırsatlar sunmaya başlıyor

Spotify
Spotify

Spotify, 24 Nisan'da düzenlenecek olan etkinlikte ücretsiz abonelere özel yeni fırsatlarını duyurmaya hazırlanıyor.

Dünya genelindeki 160 milyonu aşkın kullanıcı sayısıyla en çok tercih edilen servislerden biri olan Spotify, ücretsiz abonelere yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Bloomberg'de paylaşılanlar, 24 Nisan'daki etkinlikte yalnızca akıllı hoparlör değil; müzik hizmetinin yeni versiyonunun da tanıtılacağı yönünde. Bu hamleyle birlikte ücretli ve ücretsiz abonelikler arasındaki farkın azalacağı tahmin ediliyor.

Yenilenen Spotify, ücretsiz aboneler için çok daha farklı hizmetler sunacak gibi görünüyor.
Yenilenen Spotify, ücretsiz aboneler için çok daha farklı hizmetler sunacak gibi görünüyor.

Yeni özellikler geliyor!

Spotify, ücretsiz paketin mobil sürümündeki değişikliklerle birlikte kullanıcılara çok daha gelişmiş bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Çalma listelerine erişim, "karışık çal" modunun güncellenmesi ve arayüz değişiklikleri en önemli yenilikler arasında. Peki ama bu durumda ücretli aboneler servise neden para ödemeye devam etsin? İşte bu sorunun cevabı için Spotify'ın Premium hizmetinden yararlanan kullanıcılar için de önemli farklar ortaya koyması gerekiyor.

Ek bilgi: Geçen seneyi 1.5 milyar dolar zararla kapatan şirket, borsaya girdiği ilk gününde 30 milyar dolar değere ulaşarak rekor kırmıştı.