Tesla, Türk şirket ile anlaşma sağladı

Tesla
Tesla

Gersan, yayınladığı açıklamayla birlikte Tesla Motors Netherlands B.V (Tesla) ile Tek Taraflı Gizlilik Sözleşmesi imzalandığını ilan etti.

Geçtiğimiz günler içerisinde Türkiye'yi ziyaret edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Elon Musk, ticaret kapasitesini Türkiye'ye doğru yönlendirmek istediklerine dair çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Avrupa'da, çalışmaları çok önce başlayan ve günümüzde kullanılabilir olan elektrikli araçlar için geliştirilmiş şarj istasyonları büyük bir titizlikle takip ediliyor. Yeni gelişmeler sonrasında elektrikli araçlara dair bu çalışmaların ülkemiz için de geçerli olacağı sonucuna varabiliriz.

Gersan, işbirliğini bir açıklamayla duyurdu

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş., Tesla Motors Netherlands B.V (Tesla) ile Tek Taraflı Gizlilik Sözleşmesine imza atıldığını duyurdu. Şirket, açıklamada şu sözlere yer verdi:

  • "Söz konusu sözleşme gereği, Tesla ile şirketimiz arasında, AC/DC elektrikli araç şarj istasyonları üretimi ve montajı ile ilgili olası bir ticari ilişkiyi değerlendirmek için imzalanmıştır. Tesla, bu amaçla sadece kendi teknolojisi, üretimi, planlamaları ve operasyonları ile ilgili gizli veya özel bilgileri açıklayabilir.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >