WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl mesaj atılır?

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp'ta çok basit bir yöntem sayesinde engelleyen kişi ya da kişilere ulaşıp mesaj atabilmek mümkün. Bu işlemi gerçekleştirmek için yalnızca birkaç dakikaya ihtiyaç var. Peki ama WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl mesaj atılır?

Akıllı telefonların vazgeçilmez mobil uygulamalarından biri olan WhatsApp, her güncellemeyle yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak uygulamanın iOS versiyonuna mesaj sabitleme özelliği gelmiş; önümüzdeki dönemlerde de YouTube videolarının sohbet penceresinde oynayacağı bilgisi netleşmişti. Ancak yenilikler bunlarla da sınırlı değil; zira uzunca bir süredir konuşulan mesajları geri alma özelliğinin birkaç hafta içinde uygulamaya dahil edileceği üzerinde duruluyor.

Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen ve bu kadar yoğun olarak kullanılan bir platformda elbette birtakım ipuçları da mevcut. Geçtiğimiz dönemlerde WhatsApp mesajlarının çevrimiçi olmadan okunması, internet bağlantısı olmadan WhatsApp kullanılması ve eski mesajların WhatsApp'ta tekrardan geri getirilmesi gibi rehberler hazırlamıştık. Bu rehberimizde ise WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl mesaj atılabileceğini konu alıyoruz.

WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl mesaj atılır? 

                                    
                                    WhatsApp'ta herhangi bir sebeple engellenen kişi, normal şartlarda karşı tarafla hiçbir şekilde iletişim kuramıyor. Ancak, WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atmanın iki farklı yöntemi var. Bunlardan ilki yeni bir WhatsApp profili oluşturmak. Ancak bu sistemde ne yazık ki eski grupların tamamı pasif hale geliyor ve gruplardan çıkmak zorunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla bu yöntemi pas geçiyoruz. Diğer yöntemde engelleyen ve engellenen kişi arasında üçüncü bir kişiye ihtiyaç duyuluyor. Kısacası bu üçüncü kişi arayı buluyor da denilebilir. Üçüncü kişiye düşen görev bir WhatsApp grubu oluşturmak. Zira arkadaş olsun ya da olmasın üçüncü kişi bu işlevi yerine getirebiliyor. Yeni bir WhatsApp grubu için uygulama içinde sağ üstte yer alan simgeye tıklayarak bu kişinin "Yeni Grup" seçeneğiyle bir grup oluşturması şart. Engelleyen kişinin de gruba dahil edilmesiyle yeni bir sohbet kanalı oluşuyor. Fakat bu noktada önemli olan detay; köprü görevi gören kişinin gruptan ayrılması. İşte bu durumda da iletişim aynı şekilde devam edebiliyor. WhatsApp'ta engelleyen kişiyle grubun dağılması sonucu baş başa kalındığında dahi mesajlaşma devam edilebiliyor.Aslında yöntem bu kadar basit. Tek şart üçüncü bir kişinin WhatsApp üzerinde grup oluşturup iki ya da daha fazla kişiyi gruba dahil etmesi ve daha sonrasında gruptan çıkması. Hepsi bu kadar.
WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl mesaj atılır? WhatsApp'ta herhangi bir sebeple engellenen kişi, normal şartlarda karşı tarafla hiçbir şekilde iletişim kuramıyor. Ancak, WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atmanın iki farklı yöntemi var. Bunlardan ilki yeni bir WhatsApp profili oluşturmak. Ancak bu sistemde ne yazık ki eski grupların tamamı pasif hale geliyor ve gruplardan çıkmak zorunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla bu yöntemi pas geçiyoruz. Diğer yöntemde engelleyen ve engellenen kişi arasında üçüncü bir kişiye ihtiyaç duyuluyor. Kısacası bu üçüncü kişi arayı buluyor da denilebilir. Üçüncü kişiye düşen görev bir WhatsApp grubu oluşturmak. Zira arkadaş olsun ya da olmasın üçüncü kişi bu işlevi yerine getirebiliyor. Yeni bir WhatsApp grubu için uygulama içinde sağ üstte yer alan simgeye tıklayarak bu kişinin "Yeni Grup" seçeneğiyle bir grup oluşturması şart. Engelleyen kişinin de gruba dahil edilmesiyle yeni bir sohbet kanalı oluşuyor. Fakat bu noktada önemli olan detay; köprü görevi gören kişinin gruptan ayrılması. İşte bu durumda da iletişim aynı şekilde devam edebiliyor. WhatsApp'ta engelleyen kişiyle grubun dağılması sonucu baş başa kalındığında dahi mesajlaşma devam edilebiliyor.Aslında yöntem bu kadar basit. Tek şart üçüncü bir kişinin WhatsApp üzerinde grup oluşturup iki ya da daha fazla kişiyi gruba dahil etmesi ve daha sonrasında gruptan çıkması. Hepsi bu kadar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >