Abdurrahim Albayrak'tan taraftarı çıldırtan 'Başakşehir' açıklaması

Arşiv: Albayrak, stat önünde basın mensuplarıyla sohbet ediyor...
Arşiv: Albayrak, stat önünde basın mensuplarıyla sohbet ediyor...

Galatasaray'ın Başakşehir'le deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, müsabaka hakkında yaptığı değerlendirmelerle taraftarın tepkisini çekti. Albayrak, "Galibiyet için gelmiştik ama berabere kaldık. Aradaki puan farkını koruduk. Son dakikalarda Onyekuru ile yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu" şeklinde yaptığı açıklama, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından Galatasaray'a yakışmayan ifadeler olarak değerlendirildi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Zor bir maç olduğunu belirten Albayrak, "Galibiyet için gelmiştik ama berabere kaldık. Aradaki puan farkını koruduk. Son dakikalarda Onyekuru ile yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu. Ondan önce de pozisyona girdik ama atamadık. İlk yarının bitmesine 1 maç kaldı. Ona hazırlanacağız. Ocak ayında da yapılanmaya gideceğiz" dedi.

Arşiv: Abdurrahim Albayrak, Divan Kurulunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor...
Arşiv: Abdurrahim Albayrak, Divan Kurulunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor...

PORTO ELEŞTİRİLERİNE CEVAP VERDİ

  • Albayrak, Porto karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamaların eleştirilmesinin hatırlatılması üzerine de, "Bu maçı düşünerek hocamız içeride futbolculara çok güzel bir konuşma yaptı. Oynadıkları güzel futboldan dolayı bütün arkadaşları tebrik ettik. Bunu farklı noktalara çektiler. Canları sağ olsun. Söyleyecek bir şey yok. Bizim bütün gayemiz, emeğimiz takımı bu maça hazırlamak ve takıma moral vermek içindi. Soyunma odalarını karıştırmam. Bu kulübe 5 yıl geldim, 5'inde de şampiyon olduk. Bu 6. yıl. Bunda da şampiyon olacağız. O zaman bu konuşanlar üzülecek" şeklinde konuştu.

RODRIGUES'İN SAKATLIĞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

  • Devre arasında oyundan alınan Garry Rodrigues'in sakatlığı olup olmadığının sorulması üzerine de Sarı kırmızılı yönetici, "Kayarak müdahale ettiğinde ayağını gerdi. Yırtık olabilir. Tedbir amaçlı çıkarıldı. İnşallah bir şey yoktur" diye konuştu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

✋ Başakşehir, Aslan'a müsaade vermedi..!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()