Ahmet Çakar'dan olay Negredo taklidi!

​Ahmet Çakar'dan olay Negredo taklidi!
​Ahmet Çakar'dan olay Negredo taklidi!

Beşiktaş, Trabzon deplasmanından 2-0'lık net bir galibiyet ile ayrılırken karşılaşmaya damga vuran isim ise Alvaro Negredo'ydu. 32 yaşındaki yıldız oyuncu oyuna 2. yarıda girerken takımının 2 golünde de asist yapan isimdi. Karşılaşma sonrasında Derin Futbol programınında gündeminde olan İspanyol forvetin reklam arasında taklidi yapıldı.

Süper Lig'in 24. haftasının kapanış mücadelesinde Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmadan siyah beyazlılar 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşma sonrasında Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının gündeminde, oyuna sonradan girip galibiyette büyük rol oynayan İspanyol forvet Alvaro Negredo vardı.

Özellikle son haftalarda zorlu fikstürü başarıyla atlatan Beşiktaş'ta son 2 maçta yaptığı 4 asistle takımını adeta sırtlayan Negredo, büyük beğeni topladı.

Derin Futbol programının ünlü yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, 32 yaşındaki Negredo'nun son haftalarda performansında gözlenen yükselişe vurgu yaptı. İspanyol oyuncunun performansını öven Çakar, taklidini de yapmaktan da geri durmadı.