Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan'a sert tepki: "Dangalak, zevzek"

​Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan'a sert tepki: "Dangalak, zevzek"
​Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan'a sert tepki: "Dangalak, zevzek"

Ahmet Çakar, Boşnak vatandaşlar hakkında ırkçı ve iğrenç ifadeler kullandığı için Beyaz TV'deki yorumculuk görevine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi: "Senin yaptığın zevzeklikti. Dangalaklık yaptın.Benim artık dayanacak gücüm kalmadı."

Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Boşnak vatandaşlar hakkında ırkçı ifadeler kullandığı için Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı yer almadı.

Ahmet Çakar, Rasim Ozan için
Ahmet Çakar, Rasim Ozan için

Yüzden fazla Boşnak vatandaş dün akşam program devam ettiği sırada Beyaz TV'nin önüne gelerek protesto gösterisinde bulundu. Beyaz TV yönetimi kalabalığa Rasim Ozan Kütahyalı'nın kanalımızla ilgisi kalmamıştır diyerek protestolarını dindirdi. O sırada canlı yayında da Sinan Engin, Rasim Ozan'ın kanalındaki görevine son verildiğini ifade eden açıklamayı yaptı. Sinan Engin şu ifadeleri kullandı:

  • "Arkadaşlar yapacak bir şey yok. Özrümüzü diledik. Arkadaşımızın adına da özür diledik. Arkadaşımızla ilgili de Kanal gereken kararını verip yaptırımını yapmıştır. Rasim'in de çok üzgün olduğunu da anlattık."

Yorumcu Ahmet Çakar ise Rasim Ozan Kütahyalı'ya çok sert bir şekilde tepki gösterdi. Çakar, Kütahyalı hakkında; "Senin yaptığın zevzeklikti. Şimdi haklı olarak senin için yanıyor. İçin yanmakta da haklı. Sen de zevzeklik yaptın, dangalaklık yaptın. Biz sana burada daldık. Hakkını helal edersin etmezsin, o senin bileceğin iş. Benim artık dayanacak gücüm kalmadı."