Aykut Kocaman: Cezalarını ben keseceğim!

Aykut Kocaman: Cezalarını ben keseceğim!
Aykut Kocaman: Cezalarını ben keseceğim!

Oldukça yüksek tansiyon geçen ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrası Fırat Aydınus'un verdiği kararlara büyük tepki gösterdi. Oyuncularının gördüğü kırmızı kartlar hakkında da konuşan Kocaman, "Onların cezasını ben keseceğim" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı kartların havada uçuştuğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda da gerginlik devam etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, olaylı maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bir hayli sinirli olan Kocaman, mücadelenin hakemine ve kırmızı kart gören oyuncularına tepki gösterdi.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları:

  • "Oyunun etrafında kalıp oyunu anlatmak zor. Burada maç kazanmak çok zor, kelimeleri seçerek kullanmak lazım. Hakemleri büküyorlar, her şey bükülüyor. 4 gün önce oynanan maçta da hakemin büyük yanlışlarıyla maç döndü. Adamları anlıyorum burası başka bir yere dönmüş.
  • Bu değil bu iş. Tekmeler, tokatlar, her şey... İlk maç da öyle. Eze eze yendik diyorlar, eze eze mi ezdirile ezdirile mi? Bu bir oyun değil. Oyunun nesini konuşacağız? Son 2 maçı yöneten hakemler en tecrübeli hakemler. Maça baksınlar bakalım huzur duyuyorlar mı?"

"OYUNCULARIM YÜZDE YÜZ HAKSIZ"

  • "Hakem bizim kırmızı kartlarımızda yüzde yüz haklı ama Beşiktaş'ta en az 2-3 oyuncu daha kırmızı kart görmeliydi. Oyuncularım ise yüzde yüz haksız. Onların cezasını ben keseceğim. Ben işimi yapacağım ama sen de orada işini yap."