Derbiden sonra çıldırdı: Beşiktaş şampiyon olursa arabamı yakarım

Derbi sonrası çıldırdı: Beşiktaş şampiyon olursa arabamı yakarım
Derbi sonrası çıldırdı: Beşiktaş şampiyon olursa arabamı yakarım

Fenerbahçeli kimliğiyle bilinen Serkan İnci, 2-2 sona eren Beşiktaş derbisinin ardından iddialı bir söylemde bulundu. Bir takipçisinin, "3. Şampiyonluk geliyor, ağlamaya devam edin" mesajına cevap veren İnci, "Beşiktaş bu sene şampiyon olsun Texas'ın ortasında yeni aldığım sıfır Camaro'mu yakarım. O kadar kesin konuşuyorum" dedi.

Son yıllarda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki rekabet giderek gerginleşirken, taraftarlar da bu yükselen tansiyonun bir parçası haline geldi.

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında oynanan ve 2-2 eşitle sona eren ‘kırmızı’ derbinin ardından her iki camiadan da iddialı ve imalı göndermeler geldi. Ancak en iddialı söylem, Fenerbahçeli kimliğiyle bilinen Türk girişimci Serkan İnci’den geldi.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Kişisel blog sitesi Twitter’ı bir hayli etkin kullanan İnci, gergin derbinin ardından yaptığı paylaşımda Beşiktaş’ın şampiyon olamayacağını öne sürdü. Beşiktaşlı bir takipçisinin, “3. Şampiyonluk geliyor, ağlamaya devam edin” mesajına cevap veren İnci, iddiasını arttırarak siyah beyazlı ekibin şampiyon olması halinde arabasını yakacağını söyledi.

Serkan İnci söz konusu paylaşımında, “Beşiktaş bu sene şampiyon olsun Texas'ın ortasında yeni aldığım sıfır Camaro'mu yakarım. O kadar kesin konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

Türk girişimcinin olası bir Beşiktaş şampiyonluğunda bu sözünü tutup tutmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Fotoğraf temsilidir.
Fotoğraf temsilidir.

Garaja Mustang'in yanına kardeş geldi #Camaro

Serkan İnci (@srkninci)'in paylaştığı bir gönderi ()