Aykut Kocaman'dan Çarşı'ya olay cevap: Bu nedir ya?

​Aykut Kocaman'dan Çarşıya olay cevap: Bu nedir ya?
​Aykut Kocaman'dan Çarşıya olay cevap: Bu nedir ya?

Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş - Fenerbahçe yarı final mücadelesinin ardından Aykut Kocaman'a Çarşı'nın kendisi hakkında yaptığı "Tasması var" paylaşımı hakkında konuştu. Güzel yönleriyle bilinen Çarşı'ya bu hareketin hiç yakışmadığını belirten Kocaman, "Çarşı da bunu yapıyorsa ne diyeyim. Artık tuz kokmuş, bitmiş yani" dedi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçtiğimiz Pazar günü Süper Lig'de oynanan karşılaşma sonrası Çarşı Grubu'nun yaptığı bir paylaşım gündeme oturmuştu. Aykut Kocaman'ın fotoğrafını kullanarak "Dolmabahçe'de kayboldu. Tasması var" şeklindeki sosyal medya paylaşımı sonrası Fenerbahçe, Çarşı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Aykut Kocaman, kupadaki derbi maçı sonrası konu ile ilgili açıklama yaptı.

Çarşı Grubu'na yanıt veren Aykut Kocaman, şunları söyledi:

"ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN"

  • "Hayatımda ilk defa maçı anlatmadan konuşmaya başladım. Çünkü anlatacak bir şey yok. Buradaki seyirci bana küfür ediyor, bizim seyirci diğer hocaya küfür ediyor. Bana ya da Şenol Güneş'e neden küfür ediliyor anlamıyorum. Ben de, Şenol Güneş de takımının hakkını savunacak tabii ki. Sadece haklarımızı savunmaya çalışıyoruz. Acayip bir yere gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Çok net görünüyor fotoğraf."

ÇARŞIYA YAKIŞTIRAMADI

  • "Bu kadar takdir ettiğimiz, sosyal sorumluluk konularında çok duyarlı olan Çarşı Grubu, benim fotoğrafımı yayınlayarak bir insanı aşağılamaya çalışıyor. Her zaman takdir ettiğimiz grup. Van'daki insanlar için üzerlerini çıkaran insanlar bunlar. Ama sonra başka bir insanı aşağılamaya çalışıyorlar. Bu nedir ya? Bir de bunu, bu dünyanın içinde beraber yaşadığımız bir canlıyla yapıyorlar. Ben de evimde böyle bir canlıyla yaşıyorum ve beni hiç aşağılamadı. Benzetildiğim ne bir hayvandı, ne de başka bir şey. Ben kendimi biliyorum. Çarşı da bunu yapıyorsa ne diyeyim. Artık tuz kokmuş, bitmiş yani hikaye. Ama bu ortam futbol ortamı değil ve bu ortamın hiç bir kimseye faydası olmayacak."