Aykut Kocaman'ın basın toplantısında istifa kelimesini neden kullanmadığı ortaya çıktı

​Aykut Kocaman'ın basın toplantısında istifa kelimesini neden kullanmadığı ortaya çıktı
​Aykut Kocaman'ın basın toplantısında istifa kelimesini neden kullanmadığı ortaya çıktı

Osmanlıspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman'ın yönetime söz verdiği için 'istifa' kelimesi yerine "Gereğini yapacağım" ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

1-1 berabere sonuçlanan Osmanlıspor mücadelesinin ardından başkan yardımcısı Ali Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştiren ve sonrasında basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aykut Kocaman'ın neden 'istifa' kelimesini kullanmadığı ortaya çıktı.

Toplantıda Ali Yıldırım'ın Aykut Kocaman'a, 2012 yılında yine Fenerbahçe'nin başındayken yönetime danışmadan basın toplantısında istifa etmesini hatırlattığı ve istifa kelimesini kamuoyuyla paylaşmadan önce yönetime danışmasını istediği belirtildi. Aykut Kocaman'ın basın toplantısında bu nedenle 'istifa' kelimesi yerine "Gerekeni yapacağım" sözlerini kullandığı öğrenildi.

Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım
Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım

AYKUT KOCAMAN'A ULAŞILAMIYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın şu anda telefonunun kapalı olduğu, aramalara ve mesajlara geri dönmediği öğrenildi.

Bu durumdan dolayı "Aykut Kocaman isitfa etti" yorumları yapılsa da yönetimin, "Aykut Kocaman henüz istifa etmedi. Böyle bir durum olsa soyunma odasında bunu paylaşır, 2 gün sonraya antrenman koymaz." düşüncesi içerisinde olduğu belirtildi.