Barça'daki en önemli soru: Neymar'ın yerini kim dolduracak?

Barça'daki en önemli soru: Neymar'ın yerini kim dolduracak?​
Barça'daki en önemli soru: Neymar'ın yerini kim dolduracak?​

Barcelona'daki hücum futbolunun en önemli parçasını kaybetmesinin üzerine ortaya çıkan boşluğun kim tarafından doldurulacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

GZT DIŞ BASIN- Paris Saint-Germain'e 222 milyon euro karşılığında transfer olan Neymar'ın yarattığı boşluğu kapatabilmek için Barça teknik heyeti ve yönetimi kolları sıvamış durumda. Barça da en en önemli sorun şu:

Neymar'ın yerini kim dolduracak ?

Barcelona'daki hücum futbolunda MSN üçlüsünün bozulması üzerine elde olan futbolcularla bu boşluğun kapatılabileceğinin yanıtı aranıyor.

Neymar'ın ayrılması üzerine teknik direktör Ernesto Valverde elde bulunan Paco Alcacer, Gerard Deulofeu, Denis Suarez, Arda Turan, Andres Iniesta ve Andre Gomes gibi kullanılabilir altı oyuncusu var.

Bu altı futbolcu Neymar'ın kalitesini yakalayabilir mi bilinmiyor ama bu boşluğun kısa zaman içerisinde doldurulmasının planları yapılıyor.

Liste, Munir ve Rafinha gibi oyuncuları da değerlendirirsek ilk liste valverde'nin planları dahilinde değil. Bu mevki için Deulofeu bu liste de en öne çıkan futbolcu konumunda. Paco Alcacer ve Arda Turan da bu mevki için uygun pozisyonda.

Andre Gomez ve Andres Iniesta orta alanda boşlukları kapabilecek tarzda oyuncular. Neymar'ın ayrılığının Barcelona'da neler değiştireceğini bekleyip göreceğiz. Şuan için Teknik heyetin en gözde olan üç futbolcusu: Gerard Deulofeu, Paco Alcacer ve Arda Turan.