Beşiktaş, Fellaini'nin parasını Tosic'ten çıkaracak

Tosic gidiyor Fellaini geliyor
Tosic gidiyor Fellaini geliyor

Siyah beyazlılar, Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini'yi transfer edebilmek için gerekli bütçeyi buldu.

Beşiktaş, devre arasında orta sahayı güçlendirmek ve Atiba'ya alternatif oluşturmak adına Manchester United'dan Marouane Fellaini'yi transfer etmek istiyor.

Premier Lig’de Manchester United forması giyen 29 yaşındaki Fellaini’yi listesinde tutan siyah-beyazlılar, devre arasında takımdan ayrılabileceği ileri sürülen Belçikalı oyuncuya yakın markaj uyguluyor.

Son günlerde İngiltere’den, “Fellaini devre arasında satış listesine konabilir” yönünde haberler gelmesi nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu futbolcuyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor.

Fellaini’nin menajerleriyle yakın temas içerisinde olan yöneticiler şartların oluşması halinde bu oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmaya çalışacak. UEFA kriterleri nedeniyle devre arasında bonservisli futbolcu alması neredeyse imkansız olan Beşiktaş, takım içerisindeki oyunculara gelecek teklifleri de göz önünde bulunduracak.

Skorer'in haberine göre Beşiktaş, son dönemdeki performansıyla Tottenham dahil İngiltere Premier Lig kulüplerinin radarına giren Dusko Tosic'i satarak, Fellaini için kaynak yaratacak.