Beşiktaş maça çıkacak mı?

Fikret Orman
Fikret Orman

TFF'nin olaylı kupa derbisinin kaldığı yerden oynatılması kararının ardından Beşiktaş'ın bu karara nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Çıkan kararın ardından yönetim olağanüstü toplanırken, siyah beyazlı camiada çoğunluğun düşüncesinin ise maçın geri kalanına çıkılmaması yönünde olduğu gözüküyor.

Siyah beyazlı camiada geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan ve çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe derbisi ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan çıkacak karar merakla bekleniyordu. Bugün TFF'nin kararını "Kaldığı yerden devam" şeklinde açıklamasının hemen ardından Olağanüstü toplanan yönetimin nasıl bir yol izleyeceği ise merak ediliyor.

Fikret Orman'ın bugün yönetimle yapacağı toplantıdan sonra konuyu Divan Kurulu'nda tartışmaya açması ve Divan üyelerinin oylarına sunması bekleniyor. Şu an için camianın önde gelenlerinin kararlarının ise maçın geri kalanına çıkmama yönünde olduğu belirtiliyor.

  • Beşiktaş'ın kararının yarın Divan Kurulu'ndan sonra açıklanması beklenirken, siyah beyazlıların maça çıkmaması durumunda hükmen mağlup ve gelecek sezon kupaya katılamama gibi cezalarla burun buruna gelmesi söz konusu.