Beşiktaş taraftarından Atiba'ya büyük ayıp!

​Beşiktaş taraftarından Atiba'ya büyük ayıp!
​Beşiktaş taraftarından Atiba'ya büyük ayıp!

Beşiktaş'ın Allianz Arena deplasmanından 5-0'lık skorla ayrılmasının ardından mağlubiyetin faturası tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'a kesildi. Bazı Beşiktaş taraftarları ise sınır tanımayarak Kanadalı oyuncunun oğlu Noah Hutchinson'ın Instagram hesabında ağır hakaretlerde bulundu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın Alman devi Bayern Münih'e 5-0 mağlup olmasının ardından Beşiktaş taraftarı yenilginin faturasını bazı oyunculara kesti. Listenin başında ise Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson vardı.

Almanya deplasmanında büyük umutlarla giden siyah beyazlılar, farklı bir mağlubiyet ile ülkeye döndü. Alınan bu yenilgi sonrasında ise birçok Beşiktaş taraftarı mağlubiyetin sebebini Vida'nın kırmızı kartı olarak görürken, Hırvat savunmacının oyundan atılmasını ise Atiba'nın pas hatasına bağladı.

Karşılaşma sonrası sosyal medyada Kanadalı yıldıza tepki yağarken, bazı taraftarlar sınır tanımayarak Kanadalı oyuncunun oğlu Noah Hutchinson'ın Instagram hesabından küfürlü yorumlarda bulundu.

Beşiktaş'a uzun seneler hizmet eden Atiba Hutchinson'a ve oğluna yapılan ağır hakaretler, siyah beyazlı taraftarın büyük kısmının tepkisini çekerken, bu olay büyük "Vefasızlık" olarak yorumlandı.