Beşiktaşlı futbolcu Slovenya'ya transfer oldu

​Beşiktaşlı futbolcu Slovenya'ya transfer oldu
​Beşiktaşlı futbolcu Slovenya'ya transfer oldu

Beşiktaş U21 Takımı'nın kaptanı Şiyar Kepir, Slovenya'nın NK Aluminij takımına transfer olduğunu açıkladı.

Beşiktaş U21 Takımı'nın kaptanı Şiyar Kepir, siyah-beyazlı kulübe veda etti. 19 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Slovenya'nın NK Aluminij takıman transfer olduğunu duyurdu.

Sosyal medyadan duyurdu

Genç futbolcu yaptığı paylaşımda "Çocukluğumdan beri taraftarı olduğum 3.5 yıldır formasını gururla taşıdığım Beşiktaş JK'ya teşekkür zamanı. Bana çok şey katan bu büyük camiaya, hocalarıma, sevgili büyüklerime ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Artık Slovenia Pravaliga ekiplerinden NK Aluminij forması altında futbol yaşantıma devam edeceğim. Bu süreçte bana en büyük katkıyı sağlayan büyüğüm, abim, hocam İlker Koyuncuoğlu'na çok teşekkür ederim. Yeni bir maceraya başlama zamanı” ifadelerini kullandı.

Şiyar Kepir kimdir?

20 Ağustos 1998 doğumlu Şiyar Kepir, futbola Adana Gençlerbirliği altyapısında başladı. Şiyar, 2011'de Antalyaspor altyapısına transfer oldu. Genç futbolcu 2014'te ise Beşiktaş altyapısına dahil edildi. 2016'dan bu yana siyah-beyazlı ekibin U21 takımında forma giyen Şiyar defans bölgesinde görev alıyor.