Beşiktaş'ta deprem: Eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldı

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Monaco maçı öncesinde sürpriz bir karara imza attı. Şenol Güneş, 3 oyuncunun kadroya alınmadığını açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesinde kadro tercihleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, Monaco karşısında Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar’ın kadroda olmayacağını söyledi. Deneyimli teknik adam, Caner Erkin’i kadroya almamasının sebebinin kendi kararı olduğunu belirtti.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Milli futbolcunun herhangi bir sakatlığı olmadığının da altını çizen Şenol Güneş, kim oynarsa oynasın elinden geleceğinin en iyisini yapacağını ifade etti.

Şenol Güneş’in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

  • "Mustafa Pektemek, Orkan ve Caner Erkin, Monaco maçında kadroda olmayacak. Biz bir takımız ve takımın parçaları var. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Caner Erkin'in herhangi bir sakatlığı yok. Maçın kadrosunda olmayacak, kararı ben aldım. Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii. Kapalı gişe sinemalarda olur. Sinemalar sessizdir ama yarın burada çok gürültü olacak. 2002 Dünya Kupası'na giderken bizden rahatsız olanlar dönüşte karşılamaya geldiler. İnşallah yine öyle olur. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Bizde değişen herhangi bir şey yok. Yarın da kazanmak için oynayacağız."

Öte yandan Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Monaco maçı kadrosunda olmadığını öğrenen Caner Erkin son idmana çıkmadı ve eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldı.