Beşiktaş'ta İlhan Mansız sürprizi: Geri dönüyor

İlhan Mansız Ahmet Dursun
İlhan Mansız Ahmet Dursun

Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın unutulmaz figürlerinden olan İlhan Mansız, antrenörlük kariyerine başlıyor. İlhan Mansız'ın önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını üstleneceği öne sürüldü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe’nin başına geçen Tamer Tuna’nın ayrılığından sonra 2017-2018 sezonunu yardımcısız tamamlama kararı aldı.

Başarılı antrenör Tamer Tuna’nın Göztepe ile anlaşmasının ardından teknik heyeti kan kaybeden Şenol Güneş, yeni sezona kadar yeni bir yardımcı antrenör ile çalışmayacak. Şenol Güneş’in önümüzdeki sezonki muhtemel yardımcısı ise İlhan Mansız…

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre; Şenol Güneş’e yeni bir yardımcı arayan yönetimin ilk tercihi İlhan Mansız oldu. Beşiktaş geçmişi ve futbol kariyeri göz alındığında bir adım öne çıkan İlhan Mansız, siyah beyazlı camia tarafından ciddi manada seviliyor.

Başkan Fikret Orman’ın da desteklediği bir isim olan İlhan Mansız’ın önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş yedek kulübesinde olması bekleniyor.