Caner açıklamasının nedeni ortaya çıktı!

Mahmut Uslu Caner'in 'aile ortamı'na kızmış!
Mahmut Uslu Caner'in 'aile ortamı'na kızmış!

Olaylı Beşiktaş derbisi sonrasında açıklamalar yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, Caner Erkin'le ilgili söylediği sözlerin altında tecrübeli futbolcunun vefasızlığının yattığı öğrenildi.

Sarı lacivertli ekip, son şampiyon Beşiktaş'ı Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 mağlup etmiş ve kritik derbiden mutlu ayrılmıştı. Olaylı derbide futbol dışında her türlü olay yaşanırken maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararları çok tartışıldı. Kırmızı kartların havada uçuştuğu yılın ilk derbisinde bir diğer gündem maddesi ise Caner Erkin'di. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Inter'e giden Caner, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekmişti. Tecrübeli futbolcu, maç öncesinden itibaren ıslıklanırken Beşikaş taraftarının önünde diz çökmesi ortamı iyiden iyiye germişti.

Maç öncesinde ve sırasında yaşanan bu olaylar sonrasında açıklamalar yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, futbolcunun özel hayatına değinerek gerginliği son haddeye taşımıştı.

Mahmut Uslu'nun bu açıklamalarının altında ise milli yıldızın Beşiktaş'a transferinin sonrasında verdiği bir demeç yatıyor. Uslu, bir dönem Fenerbahçe forması giyen eski futbolcularının vefasızlık yaptığını iddia ediyor.

Caner Erkin, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısına "İlk geldiğimde Beşiktaş’ta hissettiğim iyi bir aile ortamı olduğuydu. Hiç yabancılık çekmedim. Taraftar olarak da, camia olarak da. Tabii Milli takımda beraber top oynadığımız kardeşlerimin ve arkadaşlarımın da burada olması benim uyumumu kolaylaştırdı" demecini vermişti. Mahmut Uslu'nun, yıldız oyuncunun eski eşiyle yaşadığı olaylar sırasında çok destek olunmasına rağmen bu açıklamayı yapmasına çok sinirlendiği kaydedildi.

Eşiyle yaşadığı sıkıntılı dönemde Caner'e yönetim tarafından yoğun destek verilmişti.
Eşiyle yaşadığı sıkıntılı dönemde Caner'e yönetim tarafından yoğun destek verilmişti.

O dönem eşiyle yaşadığı problemlerden dolayı hem saha içinde hem de saha dışında sinirine yenik düşen Caner'e Aziz Yıldırım, "Bak evladım zor günler geçiriyorsun. Bizler senin yanındayız. Söyle bize, anlat ki rahatlayasın. Birileri tehdit mi ediyor yoksa, bilelim. Gerekirse hocanla konuşup sana 2-3 gün kafanı dinlemek için izin isteyelim. Hukuksal açıdan da yardımcı olabiliriz, yönetimde hukukçu ağabeylerin var. Sen derdini söyle biz de gerekeni yapalım” sözleriyle sahip çıkmıştı. Samandıra'ya gittiği zaman da Caner’e bir köşeye çekerek durumunu soran ve bilgi alan başkan ile birçok yönetici Caner’in aile konusuna girmesiyle derinden yaralandı.

Kaynak: Vatan