Cocu'dan ilk açıklama: Gurur duyuyorum

Phillip Cocu
Phillip Cocu

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik patronu Phillip Cocu, sarı lacivertli takımın başına geçer geçmez ilk açıklamasını yaptı. Cocu, Fenerbahçe'nin en büyük gücünün taraftarı olduğunu belirtirken; böylesine büyük bir kulüpte olduğu için de gurur duyduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, sarı lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Ali Koç ve ekibinin yakın gelecekte hayata geçirmeye hazırlandığı planlardan çok etkilendiğini belirten Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olduğu için gurur duyduğunu ifade etti.

Phillip Cocu ayrıca Fenerbahçe’yi büyük başarılara ulaştırmak ve güzel işler yapmak için hevesli olduğunu belirtti. Cocu’nun Ali Koç ve Damien Comolli için yaptığı ‘vizyoner’ vurgusu ise dikkatlerden kaçmadı.

Phillip Cocu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • "Kulübün yakın gelecek için hazırladığı planlardan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli’nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici. Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe bana yeni başkan ve sportif direktörleri ile çok büyük bir fırsat sundu. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve her sene Türkiye'de şampiyon olmak için oynuyor. Başkan Ali Koç ve Comolli ile bana doğru hisler veren görüşmelerim oldu. Bana planlarını anlattılar. Onları çok ciddi, iddialı bir o kadar da zorlu buldum. Fenerbahçe'yi başarılara ulaştırmak hedefimiz. Çok güzel şeyler yapmak için büyük bir heves duyuyorum. Orada en büyük gücümüz taraftarımız olacak."

📝 Fenerbahçe, Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()