Diego Costa: Bundan sonra isteseler de oynamam

Costa
Costa

Chelsea'de gözden çıkartılan Diego Costa, Teknik Direktör Antonio Conte hakkında sert konuştu. İspanya'ya geri dönmek istediğini belirten yıldız, tercihinin Atletico Madrid olduğunu vurguladı.

Chelsea'de Antonio Conte'nin kadrosunda görmek istemediği ve takımdan ayrılması beklenen Diego Costa, İtalyan teknik adama kararını kendisine mesaj yoluyla ilettiği için sert tepki gösterdi.

İngiltere'de bir televizyona açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Conte ile kararı hakkında yüz yüze konuşmak istedim ama o bana mesaj attı. Mesajını görünce çıldırdım! Bana göre bu saygısızlık" diyerek kendisinin Conte ile de, yönetimdekilerle de her zaman yüz yüze konuştuğunu ve asla mesaj yoluyla iletişim kurmadığını belirtti. Bu olayın Conte'nin nasıl bir insan olduğunu gösteren bir hareket olduğunu belirten yıldız golcü, bundan sonra kendisiyle çalışmak isteseler de çalışmayacağını vurguladı.

Costa, geleceği hakkındaki kararıyla ilgili Atletico Madrid'e geri dönmeyi istediğini yinelerken, "İspanya, iklimini ve insanını kendimle özdeşleştirebildiğim bir ülke. Madrid'e de aşığım! O nedenle kararım kesin. Ama transfer için doğru zamanı beklemek zorundayız." şeklinde konuştu.

Chelsea cephesi özür ve 65 milyon euro bekliyor

Chelsea, Diego Costa transferinde Atletico Madrid İle anlaşmak üzere olsa da transferin gerçekleşmesi için oyuncudan özür bekliyor.

Costa'nın televizyona verdiği olumsuz demeçler için özür bekleyen Chelsea yönetimi, ayrıca Atletico Madrid'in de verdiği teklifte arttırıma gitmesini bekliyor.

Kaynak: Goal