Emiliano Sala'nın son mesajı ortaya çıktı

Emiliano Sala, 17 milyon euro ile Cardiff tarihinin en pahalı oyuncusu olmuştu.
Emiliano Sala, 17 milyon euro ile Cardiff tarihinin en pahalı oyuncusu olmuştu.

Pazartesi gecesinden beri bindiği uçak kayıp olan golcü futbolcu Emiliano Sala'nın, uçuş esnasında Arjantinli arkadaşlarına sesli olarak gönderdiği son mesaj ortaya çıktı. Öldüğünden şüphe edilen yıldız futbolcunun, "Uçak her an parçalanabilir, korkuyorum" demesi dikkat çekti.

Futbol camiasının umutla beklediği haber henüz gelmedi. Geçtiğimiz günlerde Nantes'dan Cardiff'e transfer olan Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın bindiği uçağın radardan kaybolması büyük endişeye sebep oldu.

Pazartesi gecesinden itibaren başlatılan arama çalışmalarından hala sonuç alınamaması ise oyuncunun ölmüş olabileceği ihtimalini beraberinde getiriyor.

Bununla birlikte Arjantin basınından Ole'nin ortaya çıkardığı WhatsApp sesli mesajında, Sala'nın arkadaşlarına uçuşu sırasında söylediği sözler yer alıyor. Arjantinli futbolcu mesajında uçağın parçalanmasından korktuğunu dile getiriyor.

"1,5 saat içerisinde benden haber alamazsanız, beni aramaya gelecekler mi bilmiyorum çünkü bulamayacaklar" diyen Sala, daha sonra korktuğunu söylüyor.