Eto'o'dan Beşiktaş'a mesaj: "Beni alın"

​Eto'o'dan Beşiktaş'a mesaj: Beni alın
​Eto'o'dan Beşiktaş'a mesaj: Beni alın

Antalyaspor'da Eto'o krizi devam ediyor. Takımdan ayrılmak isteyen Kamerunlu yıldız Beşiktaş'a mesaj gönderdi.

Kadrosunu Nasri, Menez, Djourou, Maicon, Vainqueur gibi isimlerle güçlendiren Antalyaspor, bir yandan da Samuel Eto'o krizi ile boğuşuyor.

Tecrübeli yıldız yaptığı açıklamada, "Şimdi gitmek istiyorum, ama bunun nedeni para değil. Yani buradaki konu ticari değil. Gerekli saygıyı görmek istiyorum. Başkan da bunu biliyor. Ben başkana da söyledim; 'Antalyaspor'a ve kendime olan saygımdan dolayı bırakın gideyim' dedim.

"Ben gittiğim her kulübe değer katan bir oyuncuyum. Burada bana saygı göstermiyorlarsa ben de başka takıma gitmek istiyorum. Ben diğer oyuncular gibi değerlendirilemem. Beni buraya getirenlere saygım sonsuz ama bu şekilde devam edemez" yorumunu yaptı.

BEŞİKTAŞ'A MESAJ YOLLADI

Eto'o'nun bu sözlerinin ardından transfer haberleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. 36 yaşında olmasına karşın Süper Lig'de sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan Eto'o'nun adı büyük takımlarla anılıyor.

Transfer döneminin kapanmasına sadece 2 gün kala Beşiktaş'ta da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Son ana kadar takıma takviye için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılara, Antalyaspor'dan ayrılmayı düşünen Samuel Eto'o'dan bir mesaj geldi.

Daha önce de ismi Kara Kartal'la anılan ve son olarak Fenerbahçe'nin de radarında olan Eto'o'nun, Beşiktaşlı yöneticilere, "Beni alın. Beşiktaş'ta futbol oynamadan Türkiye'den ayrılmak istemiyorum" dediği bildirildi.

Eto'o'nun Antalyaspor'daki performansını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz;

Kaynak: Fanatik