Türkiye-Letonya maçı saat kaçta?

​Türkiye-Letonya maçı saat kaçta?
​Türkiye-Letonya maçı saat kaçta?

Türkiye, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu son maçında bu akşam Letonya ile karşı karşıya gelecek. İşte zorlu karşılaşma öncesinde tüm detaylar…

İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurobasket 2017 tüm hızıyla devam ediyor.

Gruptaki son maç

Türkiye, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu'ndaki 5. ve son maçında bu akşam Letonya ile karşı karıya gelecek.

Mücadele Ülker Sports’ta

Ülker Sports Arena’da saat 20.45’te oynanacak mücadele NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Son 16’yı garantiledi

12 Dev Adam, 5 Eylül’de karşılaştığı Belçika’yı 78-65 mağlup ederek son 16’ya kalmayı garantiledi.

“Zor bir mücadele olacak”

Letonya karşılaşması öncesinde konuşan A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca, sert bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi. Sarıca, "Grubumuzun son maçını Letonya karşısında oynayacağız. Son 16’ya kalmayı başardık. Gruptaki sıralama açısından önemli bir maça çıkacağız. Letonya’nın da liderlik için bu karşılaşmayı kazanmaya ihtiyacı var. Sert bir mücadele olacak. Sonuçta biz bugüne kadar da kolay maç oynamadık. Letonya karşısında da farklı bir şey beklemiyorum. Bugüne kadar gösterdiğimiz performansa baktığınızda dört maçı da kazanmış olabilirdik. Ancak biz bunu başaramadık. Letonya karşısında kazanırsak; her ne kadar maçlar oynanmadan böyle konuşulmaz ama, daha kolay bir yola gitme durumumuz var. Turnuvada da enteresan yerlere gelme şansımız var. Aynı düzende kazanmaya çıkan ve son topa kadar da mücadele eden, herkesin sevdiği bir milli takım olduk. Aynı şekilde Letonya maçında sahada olacağız” dedi.

“Elimizden geleni yapacağız”

Zorlu mücadele öncesinde Cedi Osman ise taraftarlardan destek beklediklerini belirtti. Cedi Osman, " Sırbistan maçından sonra alınan galibiyet bize çok iyi geldi. Sırbistan karşısında çok da iyi basketbol oynamıştık. Çok da iyi mücadele etmemize rağmen son dakikalardaki tecrübesizliğimiz ve strese kapılarak maçı kaybettik. Belçika maçı bizim için tamam/devam maçıydı. Şimdi de Letonya karşısına çıkacağız. O maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

D Grubu programı;

14.30 Rusya-Büyük Britanya

17.15 Belçika-Sırbistan

20.45 Letonya-Türkiye

D Grubu puan durumu