Falcao için son görüşme: Abdurrahim Albayrak Fransa'ya gitti

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak
Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’nun transferini bitirmek üzere Fransa’ya gitti.

Abdurrahim Albayrak'ın ismi Galatasaray'ın Fiorentina ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için oluşturulan İtalya kafilesinde vardı. Ancak ikinci başkan, Falcao transferini bitirmek için Fransa'ya gideceği için Galatasaray kafilesi ile birlikte Floransa'ya gitmedi.

Radamel Falcao
Radamel Falcao

Albayrak, bir süredir oyuncunun kulübü Monaco ile görüşmeleri sürdüren Ahmet Bulut ile birlikte Nice’e gitti. Transfer görüşmelerinde önemli bir aşama kaydedildiği, Albayrak’ın Monaco ile son bir görüşme yapmak üzere Fransa’ya hareket ettiği öğrenildi. Uzun süren görüşmelerin ardından Galatasaray’ın 5 milyon Euro bonservis isteyen Monaco’yu 3 milyon Euro’ya ikna ettiği ve Albayrak’ın Fransız kulübüyle ödeme koşulları ile ilgili detayları konuşacağı belirtiliyor.

Abdurrahim Albayrak
Abdurrahim Albayrak

"Bırakın da Falcao'yu alıp gelelim."

Albayrak, yolculuk öncesi havalimanında bir taraftarın soruları üzerine "Bırakın da Falcao'yu alıp gelelim." derken gazetecilerden birinin yönelttiği "Taraftara bayram hediyeniz olacak mı?" şeklindeki sorusunu da yanıtsız bıraktı.