Fenerbahçe Dudu'nun peşini bırakmıyor: Pazarlıklar devam ediyor

​Fenerbahçe Dudu'nun peşini bırakmıyor: Pazarlıklar devam ediyor
​Fenerbahçe Dudu'nun peşini bırakmıyor: Pazarlıklar devam ediyor

Palmeiras kulübü Dudu için istediği 6 milyon Euro'luk bonservis bedelini peşin olarak isteyince Fenerbahçe buna olumsuz yanıt vermişti. Ancak taraflar anlaşmak adına tekrar masaya oturdular.

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı Dudu ile ilgili son anda yaşanan problem bu transferin gerçekleşmesini engellemişti.

Oyuncuyla ve kulübü Palmeiras'la 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Fenerbahçe, Brezilya ekibiyle son pürüzleri ve ödeme planını belirlemek adına masaya oturdu.

Ancak Palmeiras, 6 milyon Euro’yu peşin almak istedi. Fenerbahçe’nin ise buna olumsuz yanıt verdiği ve “Normalde Josef’i 11 milyon Euro’ya West Bromwich’e satsaydık, size bu ödemeyi yapardık” dediği öğrenildi.

OCAK AYINA KALABİLİR

İki kulübün yetkilileri anlaşma zemini aramak için yeniden masaya oturacaklar.Dudu'nun da transferinde kolaylık sağlaması için kulübüne baskı yaptığı öğrenildi. Ancak Palmeiras kulübü geri adım atacak gibi durmuyor. Olumsuz bir durum yaşanması halinde transferin önümüzdeki Ocak ayına sarkması bekleniyor.