Fenerbahçe Van Persie'nin alternatifini Ada'da buldu

​Fenerbahçe Van Persie'nin alternatifini Ada'da buldu
​Fenerbahçe Van Persie'nin alternatifini Ada'da buldu

Transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala Fenerbahçe atağına geçti. İngiliz basını Fenerbahçe’nin Aston Villa’da forma giyen Ross McCormack ile ilgilendiğini ileri sürdü.

Robin van Persie'nin bitmek bilmeyen sorunlarından usanan Fenerbahçe, Hollandalının alternatifini İngiltere'de buldu. Sarı-lacivertlilerin hedefindeki isim Aston Villa forması giyen Ross McCormack...

Fransa maçında sakatlandı

Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi bitmek bilmiyor. Sakat olduğu için Fenerbahçe'yle maça çıkmak istemeyen ancak Hollanda Milli Takımı'nda ilk 11'de oynayan Van Persie, Fransa maçında sakatlandı.

Kulübü yalanladı

Sarı-lacivertli kulüp Van Persie'nin çapraz bağlarının yırtıldığını açıkladı. Ancak Hollandalı sosyal medya hesabından dizinden küçük bir sakatlık yaşadığını belirtti.

Forvet kararı verildi

Hem yönetim hem de teknik direktör Aykut Kocaman bu nedenle transfer sezonu bitmeden takıma bir forvet oyuncusu daha kazandırmaya karar verdi.

İngilizler ’den transfer iddiası

İngiliz basını; Fenerbahçe'nin İngiltere Championship takımlarından Aston Villa'da forma giyen Ross McCormack ile ilgilendiğini yazdı.

Kiralık gelebilir

2020 yılına kadar Aston Villa ile sözleşmesi bulunan McCormack’ın Fenerbahçe’ye kiralık olarak geleceği iddia edildi.

1 gol atıp 1 asist yaptı

31 yaşındaki McCormack geçen sezonun ikinci yarısında Nottingham Forest'ta kiralık olarak forma giydi. Nottingham Forest formasıyla 7 maça çıkan İskoç futbolcu 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Ross McCormack kimdir?

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1986

Doğum Yeri: İskoçya

Boyu: 1,75 m

Mevki: Forvet

Kulübü: Aston Villa