Fenerbahçe'de fatura Alper Potuk'a kesildi

Alper Potuk, Kadıköy'de oynanan maçta atak yönüne göre sağ kanattan bindirme yapıyor.
Alper Potuk, Kadıköy'de oynanan maçta atak yönüne göre sağ kanattan bindirme yapıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefi haline gelen isim Alper Potuk oldu. Anderlecht karşısında oynadığı futbolla sınıfta kalan Potuk, kredisini tüketmek üzere.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, UEFA Avrupa Ligi’nde 2-2 sona eren Anderlecht maçında oynadığı futbolla sınıf ta kaldı.

Zorlu deplasmanda oyuna sonradan dahil olan Alper Potuk, aldığı her topu olumsuz yönde kullanmasının ardından sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada birçok taraftar Alper Potuk’u eleştirirken, en dikkat çekici yorum spor yazarı Cüneyt Kaşeler’den geldi.

Alper Potuk ve Andre Ayew idmanda şakalaşıyor.
Alper Potuk ve Andre Ayew idmanda şakalaşıyor.

TVNET’te yayınlanan 4x4 Futbol programının yorumcularından olan Cüneyt Kaşeler, Alper Potuk oyuna girdiğinde maçı kapatmak istediğini dile getirdi. Kaşeler, “Alper Potuk oyuna girdiği anda maçı kapatmak istiyorum. Alper kendinden vazgeçti ne umarak oyuna alınıyor hiç anlamıyorum. Tek ihtimal Cocu elimde bu kadar kötü adam var demek istiyor. Yok oyncu diye alıyorsa, eyvah eyvah.” İfadelerini kullandı.