İlk yarı 'kör', ikinci yarı 'kahraman' oldu

Fenerbahçeli futbolcular, Anderlecht maçının seremonisi öncesinde takım halinde fotoğraf çektiriyor.
Fenerbahçeli futbolcular, Anderlecht maçının seremonisi öncesinde takım halinde fotoğraf çektiriyor.

Fenerbahçe forması giyen Michael Frey, Anderlecht maçının iki yarısındaki farklı oyunuyla geceye damga vurdu. Mücadelenin 39. dakikasında kaçırdığı inanılmaz golle ağır eleştirilere maruz kalan Frey, ikinci 45 dakikadaki 1 gol 1 asistlik performansıyla da tam not aldı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü hafta maçında Anderlecht deplasmanına konuk olan Fenerbahçe’de Michael Frey, oynadığı futbolla taraftarların gözündeki algıyı yıkmayı başardı.

Sarı lacivertli ekibe geldiği günden bu yana kalitesi tartışılan İsviçreli futbolcu, Anderlecht karşısında 39. dakikada uygun pozisyondan yararlanamamasına rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla tam not aldı.

Michael Frey, Anderlecht savunmasının arkasına sarkıyor.
Michael Frey, Anderlecht savunmasının arkasına sarkıyor.

Karşılaşmanın 53. dakikasında da Anderlecht savunmasının yaptığı hatayı affetmeyerek skoru 2-1’e getiren Frey, bu golden yalnızca 4 dakika sonra da Hasan Ali Kaldırım’a asist yaparak 57. dakikada skorun 2-2’ye gelmesine büyük rol oynadı.

İlk yarıdaki oyunuyla en fazla eleştirilen isim olan Frey böylece, ikinci yarıdaki 1 gol 1 asistlik performansıyla geri dönüşün mimarı oldu ve taraftarlarca kahraman olarak görüldü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

💛Goal💙we look forward to the next Successes.

MICHI FREY (@frey_michi)'in paylaştığı bir gönderi ()