Fenerbahçe'de iki yıldıza kesik

Fenerbahçe forması giyen oyuncuların Zenit maçı hatıra fotoğrafı.
Fenerbahçe forması giyen oyuncuların Zenit maçı hatıra fotoğrafı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda deplasmanda Zenit ile oynayacağı rövanş maçının kadrosu belli oldu. Mathieu Valbuena ve Yassine Benzia, 19 kişilik Zenit maçı kadrosuna alınmadı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Zenit ile oynanacak rövanş maçının kadrosunu belirledi.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Mathieu Valbuena ve Yassine Benzia'nın 19 kişilik Zenit maçı kadrosunda yer almadığı belirtildi.

Süper Lig listesinden çıkarılmasının ardından iplerin kopma noktasına geldiği Yassine Benzia'nın Zenit maçının kadrosuna da alınmaması yolların kesin olarak ayrılacağı yönünde yorumlandı.

Mathieu Valbuea'nın ise arka adalesinde sakatlık olduğu için Pazartesi akşamı ligde oynanacak Beşiktaş derbisi düşünülerek Zenit karşısında riske edilmediği tahmin ediliyor

  • Yassine Benzia, Kadıköy'de oynanan ilk maçın kadrosuna da alınmazken; Mathieu Valbuea ise bu maça ilk 11'de başlamıştı.
  • Fenerbahçe'nin Zenit maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor:
  • Volkan Demirel, Harun Tekin, Abdullah Yiğiter, Martin Skrtel, Sadık Çiftpınar, Roman Neustadter, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Jailson, Tolgay Arslan, İsmail Köybaşı, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Alper Potuk, Victor Moses, Andre Ayew, Islam Slimani, Michael Frey.