Fenerbahçe'de şok: Volkan Demirel ayrılıyor

​Fenerbahçe'de şok: Volkan Demirel ayrılıyor
​Fenerbahçe'de şok: Volkan Demirel ayrılıyor

Sezon başından bu yana hatalı goller yemesinden dolayı eleştirilen ve son olarak Başakşehir maçında da ıslıklanan Volkan Demirel Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı.

Sezon başından bu yana hatalı goller yiyen Volkan Demirel ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor. Son olarak Başakşehir maçında da kötü bir performans sergileyen ve taraftarların hedefindeki isim olan Volkan Demirel, ayrılma kararı aldı.

Sarı-Lacivertli yönetimin de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmediği belirtildi. Volkan, daha önce verdiği demeçlerde 40 yaşına kadar F.Bahçe'nin kalesini korumayı hedeflediğini dile getirmişti.

Aslında Volkan Demirel, geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte eşi ile Amerika'ya giderek kariyerine orada devam etme kararı almıştı ancak Sarı-Lacivertli yönetimin, 'kal' ısrarı sonrası 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yaşanan bu olumsuz gelişmeler sonrası tecrübeli file bekçisi Amerika hayalini 1 yıl ertelemeli olarak sezon sonu gerçekleştirmeyi planlıyor.

Demirel geçtiğimiz haftalarda, Sarı-Lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi ile ilgili "Kötü bir performans sergilediğim doğru. Protesto etmekte haklılar. Ben de taraftar olsam kendimi protesto ederdim" açıklamasını yapmıştı.

F.Bahçe formasıyla 16. sezonu geçiren Demirel, son 13 resmi maçı da gol yemeden tamamlayamadı. Kalesini son olarak 23 Nisan'da G.Saray'la oynanan derbi maçta gole kapatan tecrübeli file bekçisi, daha sonra oynanan 13 maçta kalesinde 20 gol gördü. Volkan Demirel, son olarak Başakşehir maçında ıslıklanmıştı.

Tecrübeli kaleci, bu tepkilere karşılık olarak taraftarlara dönerek iki elini açtı. Taraftarlar da sosyal medyada Volkan Demirel'in takımda kalmamasından yana görüş bildirdiler.