Galatasaray-Antalyaspor maçı için şike iddiası!

Galatasaray-Antalyaspor maçı için şike iddiası!​
Galatasaray-Antalyaspor maçı için şike iddiası!​

Ekranların fenomen futbol yorumcusu Ahmet Çakar, yine ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalara işaret eden Çakar, dün oynanan karşılaşma için şike imasında bulundu.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek tekrar liderlik koltuğuna yerleşmesinin ardından Beyaz TV'de karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, Hamza Hamzaoğlu'nun maç öncesinde yaptığı açıklamaları delil göstererek çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

"NEDEN GALATASARAY ACİL MAÇ KAZANMALI DİYORSUN"

  • "Hamza Hamzaoğlu, 'Galatasaray acilen maç kazanmalı' diyor sizce bunu demesi normal mi? Bu yorumları yapması normal mi? Üç gün önce neden Galatasaray acil maç kazanmalı diyorsun? Sen Antalyaspor'sun ve belli ki Galatasaray kendi evinde seni boğacak, peki neden alan kapatmıyorsun, Gomis'in gol yollarını kapatmıyorsun.

  • Maç başlıyor bir bakıyorsun Galatasaray gidiyor geliyor pozisyonlar buluyor ve maç 3-0 oluyor sonra ilk yarı bitmeden oyuncu değiştiriyorsun. Okan Buruk ve Hamza Hamzaoğlu'nun dürüstlüklerine ve namuslu bir insan olduklarına inanıyorum. Fakat Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği taktik ve yaptığı açıklama. Okan Buruk'un verdiği taktik ve kendini oyundan attırması beni rahatsız ediyor."

"NEDEN SENİN İÇİN SONUÇ 2. PLANDA"

  • "Bana Hamza Hamzaoğlu'nun 'Sonuç 2. planda kalıyor bizim için' cümlesinin ne anlama geldiğini açıklar mısınız? Antalyaspor küme düşmemek için debelenen bir takım, böyle bir durumda maç nasıl 2. planda kalıyor senin için. Maç 2. planda ise ilk 30 dakika neden veteran bir takım gibi oynayıp 3 gol yiyorsun. Hamza Hamzaoğlu'nun Milli Takıma gelişi ve Galatasaray'a gidişi Fatih Terim'in izni ve inayetiyle olmuştur. Beni aldı Galatasaray'a getirdi başarılı olmama vesile oldu der ve Galatasaray'a karşı kendisini çok fazla sıkmaz."

🦁 Cimbom’dan liderliğe pençe...

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()